Vi är Wootby.

På den här sidan borde vi hamra in budskapet om hur duktiga vi är på design, content, varumärken och allt sånt. Fast vi kanske också kan berätta den där historien om lådcykeln och banken? Eller den om den läskiga clownen i Kapstaden som hittade ett mynt bakom örat på en av våra medarbetare?

Eller så fortsätter du skrolla ner, så kan du läsa lite mer om vilka vi är och varför du borde jobba med oss!

Kom igen..
Börja skrolla!

En liten introduktion.

vi är ett trevlig gäng.

Daniel Korol

Sales / Project Manager / Partner

Daniel har gjort hemsidor sen man kodade HTML i wordpad och producerat marknadsmaterial sen Altavistas glansdagar, men hans egentliga superkraft är relationer. När andra gör produktionen är det ofta därför Daniel som våra kunder möter.

Förresten.. Om Daniel kontaktar dig via blocket – då har du lagt ut dina Sononshögtalare för billigt.

Daniel Emgård

CX / Project Manager / Partner

Daniel har mer än 10 års erfarenhet av ekonomi och management, trots detta har majoriteten av uppdragen alltid hamnat mer eller mindre i CX (Costumer Experience). Daniel fascineras av projekt med breda perspektiv som bygger varumärke och företag.

Ryktet säger att Daniels främsta motivation till att driva Wootby är att han ska få en ursäkt att åka till Sydafrika varje vinter…

Dylan Farr

Digital Director / Partner

Dylan har över 15 års erfarenhet av att arbeta med design, digitala lösningar och varumärkesutveckling.

Dylan har samarbetat och jobbat nära många nystartade företag och vet vad som krävs för att bygga ett varumärke från grunden. Han är också bättre på att surfa än att dra pappaskämt…

Gavin Brophy

Head of Design

Den alltid lika trevlige Gavin basar över kaffe och design. Hans spetskunskap finns inom UX och han blev nyligen utsedd till ledare för InteractionDesign.org (IDF) i Kapstaden.

Om han inte är på konterat hittar du honom troligen någonstans runt Kapstaden på en surfbräda eller på cykel..

Kim Roodt

Operations & Production

Kim har 22 års erfarenhet av reklambranschen, både inom produktion och projektledning. Hon är också den som driver oss andra till att leverera i rätt tid!

Kims lunchlåda består ofta av en bit kött. Alltså bara kött. Inga tillbehör.

Erica Basson

Grafisk Designer

Erica har tidigare jobbat på en av Sydafrikas bästa och mest experimentella byråer. Hon har öga för detaljer och grym känsla vad det gäller trender och mode vilket också kommer till uttryck i hennes egna kollektion badkläder: Boerkini

När hon inte är på kontoret kan du oftast hitta henne på en surfbräda, paddlande efter vågor i Muizenberg.

Michael Atmore

Digital Designer

Michael kan foto, video och har allmänt en grym känsla för digital design. Hans superkraft är att utveckla sociala medier och ge dem fångande och meningsfullt innehåll.

Michael älskar sitt hår och har även sin egen YouTube-kanal som handlar om hårvård. Om han frågar hörde du inte detta från oss, men här är länken.

Varför jobba med oss?

Nedanför hittar du några skäl till varför du vill älska att jobba med oss.

VI ÄR TREVLIGA

Vi är trevliga, det är sant! Eller, det brukar i alla fall våra vänner säga. Ärligt talat så handlar bra samarbeten mycket om personkemi – så låt oss träffas och se om vi borde jobba tillsammans?

VI HÅLLER TIDEN

Tid är pengar. Ja, visst är det klyschigt, men det är sant. Vi respekterar dig och din tid. Därför håller vi deadlines och levererar alltid våra projekt inom ramen för vad vi har kommit överens om.

VI ÄR PRESTIGELÖSA

Vi är trygga i det vi är bra på, samtidigt som vi är ödmjuka inför det vi inte kan. Vi har en platt organisation med högt till tak, där vi tillsammans bestämmer vad vi gör. Vi lär av varandra och utvecklas gemensamt.

DU KAN LITA PÅ OSS

Vi gör det vi kommit överens om inom budget utan att missa deadline.

VARUMÄRKEN SOM SPELAR ROLL

Innan vi levererar en produkt försöker vi alltid göra det där lilla extra. Vi vill skapa varumärken som gör intryck och når ut.

EN BÄTTRE VÄRLD

Vi arbetar med integritet och stolthet och hanterar varje projekt med omsorg, oavsett storlek eller budget. Vi använder vår kreativitet för att göra skillnad, och tar så många pro bono-uppdrag som vi kan.

© 2019 WOOTBY | Ange koden "woot" vid nästa beställning för att få en liten överraskning.